Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu

Kalender

December 2007»
MaDiWoDoVrZaZo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
28 maart 2024

Laatste reacties

Zoeken


 
 

Individuele bezoekers blog

  • Totaal: 444.136
    Vandaag: 47
    Gisteren: 58
Exoknaag 23 december 2007 
zondag, 23 december, 2007, 7:41 pm - Evenementen
door Martin Braak
Vandaag was de laatste show van 2007: Exoknaag! Ik kan de discussies op diverse fora goed herinneren toen bekend werd dat Exoknaag verplaatst werd naar 23 december 2007. Het is namelijk gecombineerd met een Avicorni. De kritiek was niet mis, een evenement verhuizen naar de Veemarkthallen in Utrecht, dit in de winter, maar dan ook nog net voor kerst. Veel mensen lieten direct weten dat ze niet kwamen.

Vandaag heb ik vele bekende gezichten gezien en het was er gigantisch gezellig. Het was niet te warm maar zeker ook niet te koud, het was naar mijn mening precies goed. Wat mij wel opviel, was dat het veel rustiger was. Natuurlijk heeft dit deels te maken met de rare datum, maar vanochtend begon wel erg slecht: weeralarm!

Vanochtend moest ik nog even een paar dwerghamsters bij mijn broer halen. Wij wonen vlak bij elkaar en ik kan er lopend heen. Vanochtend heb ik stapvoets gelopen omdat het gigantisch glad was. En onderweg was naast glad ook nog erg mistig. Ik denk dat dit ook veel bezoekers afgeschikt heeft.

Een Mandarijn roodoog in wintervacht:
Foto behorend bij blog

De N.M.C. keuring was erg gezellig. Omdat het niet druk was, was er voldoende ruimte om lekker met elkaar te praten. De verkooptafel was vol en er werd veel mooie dieren verhandeld: prachtige kleurmuizen in verschillende kleuren, dwerghamsters in de kleuren Zwart en Russisch Blauw, maar ook andere kleuren, Syrische hamsters, etc. Qua keuring ging alles vlot, er waren niet heel veel dieren ingeschreven en er waren twee keurmeesters. Wel waren er moeilijkheden bij de start: de keurlijsten waren met de post verstuurd en tja met een kerstpostzegel. Deze lijsten waren niet tijdig ontvangen. Maar het probleem was snel opgelost. Er werd een handmatige lijst opgesteld van de dieren die gekeurd moesten worden.

Samengevat: een geslaagd evenement en bere gezellig. In april is er weer een nieuwe Exoknaag. Ik kijk er alvast naar uit!




Overige blogposts worden nu geladen...