Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen
 Algemene informatie    Russische dwerghamster    Campbelli dwerghamster    Roborovski dwerghamster    Chinese dwerghamster    Syrische hamster    Andere soorten    Hybriden    Keuringen

Blog over hamsters

Klik hier voor het blog menu
Gallinova 2013 
zondag, 10 november, 2013, 7:34 pm - Evenementen
door Martin Braak
Gisteren 9 november 2013 was er eindelijk weer een knaagdieren evenement: Gallinova. Normaal gesproken was altijd zo dat op de eerste zaterdag van september Knagerfestijn in Barneveld gehouden zou worden. Maar dit jaar ... helaas. De reden is dat de bestuursleden van Knagerfestijn niet meer actief zijn en Knagerfestijn aan Jan van der Meer hebben overgedragen. Dat betekent dat Knagerfestijn pas weer in juni 2014 gehouden wordt.

Gallinova 2013, tja wat moet ik zeggen. Weer kleiner, weer minder. Volgens mij schrijf ik dat elk jaar. De kippen maken een herrie dat je bijna niet gezellig kunt praten. Je staat net in de disco met allemaal tok tok's. Maar het was wel weer gezellig! Drie keurmeesters waren aan het keuren inclusief keurmeesters in opleiding. Aantal dieren was beperkt, maar er zaten wel prachtige exemplaren tussen. Helaas had de organisatie bedacht dat het handig is om een tent neer te zetten. Dit om zonlicht tegen te houden. Een groot nadeel is dat dieren niet optimaal gekeurd kunnen worden omdat de kleur pas goed gekeurd kan worden bij normaal licht. En om foto's te maken, totaal onhandig, niet mogelijk. Terwijl vorig jaar geen tent stond en prima was. Niet handig dus.

Ik heb zelf een aantal foto's van de keurmeesters gemaakt. Diverse mensen gesproken. En om half 1 ben ik weer vertrokken. Ik vraag mij echt af wat NKV nog op Gallinova doet. NKV kan nog beter een ruimte afhuren. Dan was het ingeval stiller. En denk ook drukker.

Foto behorend bij blog

En hij van NOS had een nog groter camera lol!

Foto behorend bij blog




Overige blogposts worden nu geladen...